החורף כבר פה. אמנם בינתיים אנחנו חווים חורף סולידי עם ימי גשם אך לא עם ימי סערה. אבל כולנו זוכרים שנים קודמות בהן התחוללו סערות שגרמו לנזקים ואפילו קשים, ובנוסף אף אחד מאיתנו לא יודע מה ילד יום – האם החורף שהיה עד כה שקט יחסית יביא עמו גם סערה אחת או יותר? כלומר, יש פוטנציאל לנזק לרכב שלכם.
עד 50% הנחה בביטוח המקיף לרכב
הצטרפו ותקבלו עד 50% הנחה בביטוח המקיף לרכב כדי שתוכלו לנסוע לשלום*(כפוף לתנאי המבצע ב"עמוד מבצעים")
אפליקציית AIG
אפליקציית הבית של AIG, כל המידע על הביטוחים שלך, ביצוע פעולות במהירות ובקלות
ביטוח שמגן על הבית טוב יותר
מצטרפים ויכולים לקבל עד 45% הנחה ברכישת ביטוח מבנה ותכולה (כפוף לתנאי המבצע ב"עמוד מבצעים")
אפליקציית AIG
אפליקציית הבית של AIG, כל המידע על הביטוחים שלך, ביצוע פעולות במהירות ובקלות
אפליקציית הנסיעות לחו"ל
החזר מיידי לכרטיס האשראי, איתור רופא בקרבת מקום, ייעוץ רפואי בשיחת וידאו
עוד כתבות ברכב

עקיפה בטוחה: "המשאית השקופה" מובילה למהפכה בתחום הבטיחותטכנולוגיה חדשנית עשויה למנוע רבות מתאונות העקיפה. הכירו את "המשאית השקופה" שמאפשרת לכם לדעת מתי אפשר לבצע עקיפה בטוחה בכביש דו מסלולי.

עולם הרכב: המכונית טלפנה למשטרה בעצמהסיפור מרתק על אשה מפלורידה שהוסגרה למשטרה ע"י המכונית שלה מייצג את ההתפתחות הדרמטית של עולם הרכב אל עידן המכונית האוטונומית. איך זה ישפיע על מחירי ביטוח רכב?

ישיבה נכונה ברכב, לנהיגה נינוחה ובטוחהתנוחת הישיבה בשעת נהיגה משפיעה על העייפות, הערנות וכמובן על בטיחות הנסיעה. לימדו על ישיבה נכונה ברכב